Mensen laten stralen,

dáár gaat het om.

Word ook Verzorgende IG bij Amaris

Laten we elkaar leren kennen

Bij Amaris draait onze zorg om de band die je opbouwt met de mensen die je als Vigger verzorgt. Uit onze lange ervaring weten we dat daar de meeste voldoening en waardering zit. Mensen een goed gevoel geven, in staat zijn om snel te zien hoe iemand in zijn of haar vel steekt. Daar direct op kunnen anticiperen. Dat is echt waar het bij goede zorg om draait. Daar werken we bij Amaris met z’n allen elke dag aan. Iedereen moet zich thuis voelen bij ons. Want als dat zo is, dan wordt dat gevoeld. Door de verzorgers en door de bewoners.

Jouw energie en liefde, die hebben we nodig.

Laten we elkaar leren kennen

Mensen hebben jou nodig. Jouw aandacht en liefde. Jouw opmerkingsgave, jouw alertheid, jouw vakkundigheid. Die is goud waard. Met jouw liefdevolle professionele betrokkenheid verpleeg, verzorg en begeleid jij onze bewoners aan de hand van ons zorgplan. Jouw zorgvuldigheid is daarbij essentieel. Jij bent onze ogen en oren. Want jij staat het meest dichtbij en ziet jij ook als eerste wanneer er iets mis is en extra hulp en ondersteuning is geboden. Op die manier draag jij echt bij aan het welzijn van de mensen die jij verzorgt en ben jij daarmee ook het betrouwbare aanspreekpunt voor de familie.


Jij beschikt over een diploma verzorgende IG niveau 3, houdt ervan om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en beschikt over het nodige improvisatietalent. En als je meer wilt dan zijn er kansen genoeg om jezelf te ontwikkelen.

Jij ziet meer, begrijpt meer, voelt meer

Laten we elkaar leren kennen

Alle waardering voor jou

Vertel ons jouw wensen

Waardevolle mensen zoals jij zijn bij ons heel veel waard. Wij waarderen dat met een salaris van maximaal €3.025,81. Daar komt een eindejaarsuitkering van 8,33% bovenop en uiteraard een reiskostenvergoeding.


Maar er is meer. Want heb je ambitie? Dan willen je graag helpen om je verder te ontwikkelen. Dus zijn er nogal wat doorgroeimogelijkheden. Het is aan jou om daar al dan niet gebruik van te maken. Daarnaast willen we veel contact met je hebben over jouw ideeën over het werkproces en geven we jou graag veel verantwoordelijkheid.

Hey Vigger, laten we elkaar leren kennen

Een vrijblijvend (telefonisch) gesprek over jouw wensen, werkgeluk en mogelijkheden.

Deze campagne werd gerealiseerd door Verliefdopjebedrijf.nl